.....:FirsT-Legion:.....
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

.....:FirsT-Legion:.....

Bun Venit La .....:FirsT-Legion:.....
 
AcasaÎnregistrareConectare

 

 The Barzini Farmily-Informations.

In jos 
AutorMesaj
Andr3iiNumarul mesajelor : 14
Data de inscriere : 08/09/2011
Varsta : 23

The Barzini Farmily-Informations. Empty
MesajSubiect: Re: The Barzini Farmily-Informations.   The Barzini Farmily-Informations. Icon_minitimeJoi Sept 08, 2011 8:04 pm

The Barzini Family Informations
-The Barzini Family protejeaza factiunile Tow Car Company,School Instructor,Fireman/Paramedic & Taxi Cab Company
Tow Car Company - Ne vor respawna masinile noastre aruncate, vor aveagrija de masinile noastre.
School Instructor- Ne vor da licente pe gratis.
Fireman/Paramedic- Ne vor da heal mereu cand vom avea nevoie pe gratis.
trebuie sa...
-Ii aparati mereu cand au nevoie, nu in safezones,eventuri!
-Orice problema cu ei, ex: va jignesc,va ataca aiurea, nu ripostati, faceti screenshots si dati PM Liderului cu pozele.

Sloganu Barzini Family Fight & Win like a brave man.

The Barzini Family se ocupa in general cu traficu de droguri & arme, afaceri si protectie.

Noua metoda a war-ului:
Pana acum, un war era la o ora fixa, data fixa, loc fix, avea o durata fixa... practic era echivalent cu un oarecare event sau un antrenament doar ca intre toti membrii celor
6 mafii. O mafie presupune DM, nu trebuie sa stopam asta, trebuie sa controlam acest lucru. O mafie presupune originalitate, spontaneitate, noutate, siretricluri, afaceri etc... Consider ca prin war-ul de pana acum, nu puteam sa ne dam seama care mafie este mai buna, mai bine organizata, mai de succes... modul in care decurgea war-ul pana acum nu permitea punerea in practica unor noi idei... de aceea am hotarat ca este mai bine sa schimbam total acest mod.

Noua metoda:
Nu mai exista data fixa, ora fixa, zi fixa, durata fixa, loc fix, nu mai exista nimic stabilit din timp... totul (war-ul) va avea loc instantaneu prin provocari;.

Cum provoci un wa:
Doarliderul sau subliderul poate declansa un war, insa doar cand liderul sau subliderul mafiei provocate (rivale) este online.

Metoda:
Liderul va desemna un membru care sa omoare pe cineva dintr-o mafie rivala cu scopul de a declansa un war. Membrul desemnat va alege sau ii se va impune persoana pe care trebuie sa o asasineze; imediat dupa ce victima a fost omorata, liderul membrului desemnat va trimite un sms sugestiv liderului sau subliderului mafiei rivale prin care va declara war. Liderul mafiei rivale are 3 optiuni, ori ignora aceasta intamplare, ori raspunde acceptand war-ul, ori refuza war-ul. Mentionez ca dupa ce asasinatul a fost finalizat, mafia care a provocat war-ul nu este obligata sa astepte dupa un raspuns, are dreptul sa atace in continuare membrii rivali, insa doar cate 1 si nu direct la HQ; aici tine totul de respect.

Prima optiune,daca dupa ce sa trimis sms-ul, in maxim 30 de minute nu apare nicio reactie din partea mafiei rivale (provocate) atunci insemana ca liderul mafiei rivale a ales sa ignore fapta savarsita. Insa a ignora nu inseamna a stopa provocarea, liderul care dorea war poate sa aleaga, ori va continua sa omoare membrii rivali pana va primii un raspuns, fie va renunta si niciun war nu va avea loc.
A 2-a optiune, daca liderul mafiei provocate accepta war-ul, acesta nu va anunta prin sms sau alte mijloace verbale, ci prin fapte... fie va alcatuii o echipa si va merge dupa unul sau mai multi membrii rivali, fie isi va aduna toti membrii si vor ataca HQ-ul mafiei rivale, fie vor ataca prin alte metode.
A 3-a optiune, daca liderul mafiei provocate refuza war-ul, este obligat sa refuze doar printr-o intalnire, fata-n-fata cu liderul rival. Liderul mafiei provocate va trimite un mesager la HQ-ul mafiei rivale ca sa vorbeasca cu liderul, spunandu-i locul unde cei 2 lideri se vor intalnii, va fi un loc neutru.Liderul care a provocat war-ul, nu are voie sa refuze la randu lui aceasta intalnire.

Exemplu:
Din cauza unei neintelegeri doresc sa provoc un war cu Paterno family; voi desemna un membru Corleone ca sa omoare un oarecare membru Paterno, imediat dupa ce asasinatul a avut loc, ii voi trimite sms liderului Paterno cu cateva cuvinte sugestive, prin care sa se inteleaga ca eu am fost de vina in cazul asasinatului. Liderul Paterno va intelege ce inseamna aceasta situatie si el va decide cum va raspunde acestei situatii. Fie il ignora si risca ca eu sa nu continui atacurile si sa renunt la war. Fie il accepta si va raspunde prin fapte. Fie il refuza si va stabili un loc de intalnire cu mine.In cazul in care war-ul are loc, acesta se va termina cand una dintre mafii sau ambele renunta. Cum renunta? Fie nu mai ataca, fie nu mai iese din HQ, fie contacteaza liderul mafiei rivale pt a pune punct war-ului. Contactarea liderului mafiei rivale nu presupune recunoasterea victoriei mafiei rivale ci intentia de rezolvare a conflictelor dintre ei, aparitia unor probleme neprevazute care impiedica continuarea war-ului, sau pur si simplu dorinta de a se termina war-ul, fara niciun fel de declaratii de victorie... etc, sunt multe alte variante.

Reguli:
Atacul asupra unui HQ rival este permis doar daca liderul mafiei rivale acorda acest drept membrilor sai. Acordul este valabil doar pe durata atacului, daca cei care au atacat au pierdut, ei trebuie sa ceara iar acordul liderului pt a initia un nou atac asupra HQ-ului rival. De asemenea este permis sa ataci HQ-ul rival oricand, nu doar pe vreme de war... insa este obligatoriu sa ai acordul liderului.

Atacurile fara un motiv intemeiat nu intra in cadrul unui war, acestea sunt doar conflicte care se pot rezolva fie prin reclamatii, fie prin ignorare, fie prin revansa. Tin sa mentionez ca atacurile fara motiv vor fi sanctionate drastic.

Noua metoda a aliantelor:
Pana acum aliantele erau stabilite si fixe Los Santos vs San Fierro... odata cu dinamica impusa in cadrul war-urilor am fost nevoiti sa modificam si sa impunem libertate in decizii si in ceea ce inseamna o alianta.

Aliantele vor fi sub forma unor păci, tratate... cum am zis mai sus, acordam libertate in decizii liderilor, Don-ul unei mafii decide in ce sens vrea sa indrepte mafia lui. O pace este urmata neaparat de un tratat care prevede conditiile intelegerii. In functie de conditiile stabilite exista mai multe tipuri de pace, cei 2 lideri impreuna vor stabili conditiile. Cateva exemple:
- nu te atac, nu ma ataci; nu te provoc la war, nu ma provoci la war; mai pe scurt nu va exista war intre cele 2 mafii, conform pacii.
- sau pe langa faptu’ ca nu va exista war intre cele 2 mafii aliante, acestea se vor ajuta reciproc in orice situatii, vor lua decizii impreuna, vor stabili viitoarele paci impreuna, totul se va face impreuna.
- pace doar in ceea ce priveste war-ul + support in cazul altor conflicte al euneia dintre mafii sau suport reciproc.
- etc...Liderii stabilesc orice conditii doresc,insa daca vre-o conditie din tratat este incalcata pacea nu va mai exista.Dupa fiecare pace stabilita liderii implicati sunt obligati sa aranjeze o intalnire intre toti cei 6 lideri pt a anunta pacea. Tratatul va fi postat pe forum, inainte de stabilirea sedintei cu liderii. Tratatul va contine in primul rand conditiile pacii.

The Barzini Family este aliata cu The Paterno Family, trebuie sa...
-Ii respectati.
-Ii ajutati mereu cand au nevoie.
-Nu trebuie sa-i ignorati
-Orice problema cu ei, ex: va jignesc,va ataca aiurea, nu ripostati, faceti screenshots si dati PM Liderului cu pozele.

Comenzi Barzini Family
/f - Chat-ul familiei. (Rank 1)
/fdeposit -
Depozitezi o suma de bani in seiful familiei. (Rank 1)
/fputdrugs -
Depozitezi droguri in seiful familiei. (Rank 1)
/fgetdrugs - Iei droguri din seiful familiei. (Rank 1)
/takeguns - Primesti ak47 cu 200 de gloante si Deagle cu 75 de gloante. (Rank 1)
/tie - Legi pe cineva in masina (trebuie sa fii soferul). (Rank 3)
/untie - Dezlegi pe cineva din masina (trebuie sa fii soferul). (Rank 3)

The Barzini Family Skin Ranks
Don Barzini-rank-6

- Consigliere-rank-6

Only Girls

Vicario-rank5

Caporegime-rank-4

Sgarrista-rank-3

Soldato-rank-2

Picciotto-rank-1

Reguli:
Cei ce nu respecta Ranku pe Skinuri si Masini vor primi automat 1 factionwarn.Nu aveti voie sa intrebati daca puteti lua acel skin sau aceea masina daca nu aveti ranku necesar.
Nu aveti voie cu skinu de
CJ.
Sus In jos
 
The Barzini Farmily-Informations.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
.....:FirsT-Legion:..... :: .....:FirsT-Legion:..... :: Factions :: The Barzini family-
Mergi direct la: